Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012 Ινστιτούτο Τεχνολογίας ΑΙΤ

Απόστολος Κάκκος

LAMDA Hellix - Workshop Γ

Διευθύνων Σύμβουλος, LAMDA Hellix

Απόστολος Κάκκος
Απόστολος Κάκκος

Ο Απόστολος Κάκκος αποτελεί ιδρυτικό μέλος της LAMDA Hellix. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό κατείχε ανώτατες διοικητικές θέσεις σε εισηγμένες εταιρείες δραστηριοποιούμενες στην Πληροφορική, στις Τηλεπικοινωνίες και στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες.

Ο Απόστολος είναι απόφοιτος του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος MEng in IT από το University College London, κάτοχος MEcon in Industrial Relations & Management από το London School of Economics & Political Science και έχει παρακολουθήσει σημαντικό αριθμό executive σεμιναρίων όπως μεταξύ άλλων "Financing the Entrepreneurial Business" στο London Business School.

LAMDA Hellix Data Centers

H LAMDA Hellix Data Centers κατέχει ηγετική θέση στα Data Center Outsourcing Services συνδυάζοντας πολλαπλά βραβευμένες και πιστοποιημένες υπηρεσίες Data Center Outsourcing, Telecom Neutrality, Protected Multihoming Internet, εξειδικευμένο Integration & Consulting (Power, Cooling, Efficiency, Operational Excellence) καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης και λειτουργίας Data Centers τρίτων. Αυτά σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο κέντρο επιχειρηματικής συνέχειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη δίνουν τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών παγκόσμιου επιπέδου σε πελάτες όλων των κατηγοριών.

Μέσω του υψηλού επιπέδου υποδομών και υπηρεσιών της η LAMDA Hellix παρέχει σε κάθε οργανισμό με κρίσιμες εφαρμογές πληροφορικής ή/και τηλεπικοινωνιών, τη δυνατότητα να αυξήσει την ασφάλεια και τη διαθεσιμότητα των συστημάτων και υπηρεσιών του και να μειώσει τα κόστη του, ενώ παράλληλα διατηρεί την ίδια αυτονομία και ανεξαρτησία όπως και στην περίπτωση πλήρως ιδιόκτητων υποδομών.

Η LAMDA Hellix αναγνωρισμένη από την ICAP Group ως μία από τις Strongest Companies in Greece, βραβευμένη ως Best Workplace 2012, το 2011 με το Best European Data Center Facilities Management Award, βραβευμένη το 2010 με το Best European Green Initiative Award και ως Best Regional Data Center Operator 2009 στην Ευρώπη, αποτελεί την πρώτη εταιρεία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη που υπέγραψε το 2009, το European Union Code of Conduct για Data Centers τόσο ως Participant όσο και ως Endorser. Το EU Data Centers Code of Conduct αποτελεί έναν κώδικα Βέλτιστων Μεθόδων (Best Practices), Σχεδιασμού και Μεθόδων Μέτρησης (Metrics) σε Data Centers. Σκοπός του είναι η ενημέρωση και παρότρυνση όλων των εμπλεκομένων σε Data Centers (operators, owners & supply chain) προκειμένου να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας με τον οικονομικά αποδοτικότερο τρόπο, χωρίς να παρεμποδίζεται η λειτουργία κρίσιμων εφαρμογών, ενώ παράλληλα αναπτύσσεται εθελοντική δέσμευση μείωσης της κατανάλωσης καθώς και κατάλληλα συστήματα λήψης αποφάσεων.

Οι υπηρεσίες Disaster Recovery & Business Continuity που προσφέρει η LAMDA Hellix, αποτελούν το πιο ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που υπάρχει στην Ελληνική αγορά καθώς περιλαμβάνουν:

 • Υπηρεσίες Στέγασης και Λειτουργίας
 • Υπηρεσίες Τηλεπικοινωνιακής Διασύνδεσης
 • Υπηρεσίες Multihoming Internet
 • Υπηρεσίες Θέσεων Εργασίας (Office Continuity Seats)
 • Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης

Με την τεχνογνωσία παγκοσμίου επιπέδου που έχει αποκτήσει και στα πλαίσια παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες της, η LAMDA Hellix έχει δημιουργήσει επιπλέον την πιο ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών υπηρεσιών υποστήριξης (συμβουλευτικών & τεχνικών υπηρεσιών), σε εξειδικευμένα θέματα σχετιζόμενα με υποδομές Data Centers όπως:

 • Data Center Audit Services
  • Energy Efficiency Profile
  • Power and Cooling Assessment
  • CFD Analysis
  • Infrastructure Physical Security Assessment
  • Critical Infrastructure Assessment
 • Data Center Integration Services
 • Data Center Operations & Management

Παράλληλα, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες διαθέσιμες υπηρεσίες υποστήριξης το πελατολόγιο της LAMDA Hellix είναι σε θέση να βελτιστοποιήσει τις υπάρχουσες υποδομές του ή να δημιουργήσει εκ νέου το χώρο στέγασης και φιλοξενίας των κρίσιμων υποδομών του με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους σχεδιασμού εξασφαλίζοντας την άρτια λειτουργία της επιχείρησής του.

Ομιλητές

Santander Río (Αργεντινή) Luis Aragón Ο Luis Aragón τοποθετήθηκε το 2004 ως επικεφαλής της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και της Ανάπτυξης και του Στρατηγικού Σχεδιασμού στην τράπεζα Santander Río.
Atento (Ισπανία) Carmina Guitard Η Carmina Guitard είναι HR Director της Atento Ισπανίας καθώς επίσης και Regional HR Director της Atento EMEA.
ROFF (Πορτογαλία) Fernando Saraiva Ο Fernando Saraiva πρόσφατα τοποθετήθηκε General Manager της ROFF στη θυγατρική της που μόλις δημιούργησε στη Βραζιλία, κάτι που αποτελεί απόδειξη της πολιτικής εσωτερικής εξέλιξης και ανάπτυξης που υποστηρίζεται από την εταιρεία.
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Workshop Α Νάνσυ Παπαλεξανδρή Η Νάνσυ Παπαλεξανδρή είναι Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Επιστημονική Υπεύθυνη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.
Το Χαμόγελο του Παιδιού - Workshop Α Τζένη Βαρβαγιάννη Μετά από 20 χρόνια στη Διεύθυνση Marketing & Πωλήσεων μεγάλων πολυεθνικών καταναλωτικών brands, αποφάσισε να καταθέσει τη γνώση και την εμπειρία αυτή στην υπηρεσία του κοινωνικού ωφέλους, υποστηρίζοντας το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Γιατροί χωρίς σύνορα - Workshop Α Χαρίκλεια Καλτεζιώτη Η Χαρίκλεια Καλτεζιώτη εργάζεται στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα από το 1998 και έχει δουλέψει σε αποστολές αλλά και στα κεντρικά υποστηρίζοντας τα προγράμματα της οργάνωσης. Από το 2003 ασχολείται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού με κύρια ευθύνη την προσέλκυση και διαχείριση εθελοντών για τα προγράμματα της οργάνωσης στο εξωτερικό.
ActionAid Ελλάς - Workshop Α Γεράσιμος Κουβαράς Ο Γεράσιμος Κουβαράς κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ActionAid Ελλάς από το Σεπτέμβριο του 2007.
ΚΕΘΕΑ - Workshop Α Γεράσιμος Παπαναστασάτος Ο Γεράσιμος Παπαναστασάτος, κοινωνιολόγος – εγκληματολόγος, διδάκτορας Κοινωνιολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στον Τομέα Εγκληματολογίας, είναι Υπεύθυνος του Τομέα Έρευνας του ΚΕΘΕΑ από το 1992.
ALBA - Workshop Β Όλγα Επιτροπάκη Η Όλγα Επιτροπάκη είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια και κάτοχος της επώνυμης ακαδημαϊκής έδρας «Σταύρος Κωστόπουλος» στη Διοίκηση και Ανάπτυξη και Ανθρώπινου Δυναμικού στο ALBA Graduate Business School και Ακαδημαϊκή Διευθύντρια του MSc in Strategic Human Resource Management.
Praktiker Hellas - Workshop B Νίκος Γεμενιτζόγλου Ο Νίκος Γεμενιτζόγλου ξεκίνησε στην Praktiker Hellas το 2008 ως Compensation & Benefits and Labour Relations Manager, ενώ από το 2011 έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Human Resources Manager της εταιρείας.
Leroy Merlin - Workshop Β Αντωνία Μαύρου Κατέχει τη θέση του ΗR Director στη Leroy Merlin για την Ελλάδα & την Κύπρο από τον Οκτώβριο του 2005.
Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. - Workshop Β Θωμάς Χρήστου Ο Θωμάς Χρήστου είναι Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Στη θέση αυτή βρίσκεται τα τελευταία 5,5 χρόνια, ενώ ανάλογη θέση κατείχε για άλλα 7 χρόνια σε εταιρεία σούπερ μάρκετ που εξαγοράστηκε από την Διαμαντής Μασούτης AE.
ALBA Hub for Enterprise and Development - Workshop Γ Αλέξης Κομσέλης Ο Αλέξης Κομσέλης είναι ιδρυτικό μέλος και διευθυντής του ALBA Hub for Enterprise and Development του ALBA Graduate Business School.
1Source Aero Services SA - Workshop Γ Θεόδωρος Ν. Δρακόπουλος O Θεόδωρος Δρακόπουλος είναι Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της 1Source Aero Services S.A. (Κοινοπραξία μεταξύ της Pratt & Whitney και της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας A.E.)
LAMDA Hellix - Workshop Γ Απόστολος Κάκκος Ο Απόστολος Κάκκος αποτελεί ιδρυτικό μέλος της LAMDA Hellix. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό κατείχε ανώτατες διοικητικές θέσεις σε εισηγμένες εταιρείες δραστηριοποιούμενες στην Πληροφορική, στις Τηλεπικοινωνίες και στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες.
Sprint Integrated Communications - Workshop Γ Μαρίνα Καραστεργίου Η Μαρίνα Καραστεργίου ξεκίνησε την καριέρα της στο Marketing στη ΧΑΡΤΕΛΛΑΣ. Στη συνέχεια πέρασε στο χώρο της επικοινωνίας, όπου εργάζεται για περίπου 25 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με τις εταιρείες Bates Hellas, Lowe Athens και Sprint Integrated Communications, όπου σήμερα είναι Γενική Διευθύντρια.
Edenred - Workshop Γ Γιάννης Κολοβός Το Σεπτέμβριο του 1996, ανέλαβε τη Διεύθυνση Πωλήσεων για την Ελλάδα της Edenred (τότε Accor Services) και ένα χρόνο αργότερα τη Γενική Διεύθυνση της Εταιρείας. Είναι ενεργό μέλος της ΕΕΔΕ, της ΕΑΣΕ, του ΣΔΑΔΕ και του ΣΕΒ.
SAS Institute - Workshop Γ Νικόλαος Πέππας Από τον Ιούλιο του 2006 κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της SAS Institute στην Ελλάδα και Κύπρο. Έχει χειριστεί λογαριασμούς μεγάλων πελατών τόσο του ιδιωτικού (τηλεπικοινωνίες, τράπεζες, βιομηχανίες) όσο και του δημοσίου τομέα (υπουργεία, στρατός).
Αθηναϊκή Ζυθοποιία Ευάγγελος Αγγελόπουλος Κατέχει τη θέση του Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού για τις λειτουργίες της Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Supply Chain) στα τέσσερα εργοστάσια της εταιρείας στην Ελλάδα.
Great Place to Work® Institute Hellas Δημήτρης Γκανούδης O Δημήτρης Γκανούδης είναι Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® Institute Hellas και συντονίζει την λειτουργία του από το 2004, επιβλέποντας παράλληλα τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες. (Αξιολόγηση Best Workplaces, εκπαίδευση σε ειδικά θέματα, workshops, 360o coaching).
AIT Αλέξανδρος Καμπούρογλου Ο Αλέξανδρος Καμπούρογλου είναι Διευθυντής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΑΙΤ. Έχει συνεργαστεί ως δημοσιογράφος με διεθνείς δημοσιογραφικούς οργανισμούς όπως το NBC, το PBS και το National Geographic και στην Ελλάδα το MEGA, τον ΑΝΤ1 και την ΕΡΤ μεταξύ άλλων.
 • ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
JTI
 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ONLINE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ
 • ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
AIT
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team