Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012 Ινστιτούτο Τεχνολογίας ΑΙΤ

Γιάννης Κολοβός

Edenred - Workshop Γ

Γενικός Διευθυντής, Edenred

Γιάννης Κολοβός
Γιάννης Κολοβός

Ο Γιάννης Κολοβός γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα. Τελείωσε το 22ο Λύκειο Αθηνών και στη συνέχεια σπούδασε Μηχανολογία στο Watford College και Διοίκηση Επιχειρήσεων με Major στο Marketing στο Deree.

Από το 1987 έως και το 1996, εργάστηκε σε σημαντικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό στις Πωλήσεις και την Ανάπτυξη Αγορών (Ανατολικής Μεσογείου και Ρωσίας). Το Σεπτέμβριο του 1996, ανέλαβε τη Διεύθυνση Πωλήσεων για την Ελλάδα της Edenred (τότε Accor Services) και ένα χρόνο αργότερα τη Γενική Διεύθυνση της Εταιρείας.

Είναι ενεργό μέλος της ΕΕΔΕ, της ΕΑΣΕ, του ΣΔΑΔΕ και του ΣΕΒ. Είναι παντρεμένος και έχει δύο (2) παιδιά, μια κόρη και ένα γιο.

Edenred

Παγκόσμιος ηγέτης στις εταιρικές υπηρεσίες

Συνδυάζοντας την αποδεδειγμένη της εμπειρία και δυναμικότητα με τις τελευταίες τεχνολογικές πρωτοπορίες, η Edenred αναγνωρίζεται σήμερα παγκοσμίως ως ηγέτης στις υπηρεσίες διατακτικών, κατέχοντας παράλληλα στρατηγική θέση στην αγορά υπηρεσιών ανθρώπινων πόρων.

Η Edenred έχει παρουσία σε 38 χώρες, με 36,2 εκατομμύρια χρήστες, 580.000 εταιρείες-πελάτες και περισσότερα από 1.300.000 συμβεβλημένα σημεία-καταστήματα. Από το 1997 που ιδρύθηκε στην Ελλάδα, μέχρι και σήμερα, η Edenred συνεργάζεται με πάνω από 2.300 εταιρείες-πελάτες, εξυπηρετώντας περισσότερους από 100.000 χρήστες. Παράλληλα, συνεργάζεται με περισσότερα από 10.000 συμβεβλημένα σημεία-καταστήματα.

Οι λύσεις μας με μια ματιά:

Ticket Restaurant
Τα Ticket Restaurant είναι διατακτικές γεύματος τις οποίες προσφέρει μια εταιρεία στους ανθρώπους της και λειτουργούν ως παροχή που εκπίπτει ως παραγωγική δαπάνη μέχρι 6€/ημέρα ανά εργαζόμενο, (Ν. 2336/95, Ν. 3296/04 & Ν.3842/10). Είναι μία έξυπνη και επίκαιρη επιλογή στην παρούσα περίοδο, τόσο για τους εργοδότες, όσο και για τους εργαζόμενους, με δίκτυο 7.500 επιχειρήσεων εστίασης και καταστημάτων τροφίμων, που συνεχώς αυξάνονται.

Ticket Compliments
Τα Ticket Compliments είναι οι μοναδικές δωροεπιταγές στην Ελλάδα που γίνονται αποδεκτές σε περισσότερα από 2.000 συμβεβλημένα καταστήματα, προσφέροντας έτσι απεριόριστες επιλογές. Πέραν της ελευθερίας επιλογών, τα Ticket Compliments προσφέρουν τη δυνατότητα να τις προσαρμόσετε στο ύφος και εμφάνιση που επιθυμείτε, ανάλογα με το κοινό που απευθύνεστε και το σκοπό που έχετε.

Ticket Restaurant Meal Expenses
Τα Ticket Restaurant Meal Expenses είναι διατακτικές φαγητού που προσφέρει μία εταιρεία στους εργαζόμενους για τα εκτός έδρας έξοδα εστίασης. Είναι μία έξυπνη και επίκαιρη επιλογή, τόσο για τους εργοδότες, όσο και για τους εργαζόμενους. Η ευελιξία των διατακτικών Ticket Restaurant Meal Expenses αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά πλεονεκτήματα για κάθε εργοδότη και κάθε υπάλληλο, με δίκτυο 7.500 επιχειρήσεων εστίασης και καταστημάτων τροφίμων που συνεχώς αυξάνονται.

Ticket Car
Οι διατακτικές αυτοκίνησης Ticket Car αποτελούν ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τις εταιρείες, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο επιβράβευσης σε προωθητικά προγράμματα αλλά και ως μέσο κάλυψης εξόδων μετακίνησης. Οι δικαιούχοι των Ticket Car μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν στα συμβεβλημένα πρατήρια καυσίμων, αγοράζοντας βενζίνη, πετρέλαιο, λιπαντικά ή άλλα προϊόντα και υπηρεσίες από το κατάστημα του πρατηρίου.

Ομιλητές

Santander Río (Αργεντινή) Luis Aragón Ο Luis Aragón τοποθετήθηκε το 2004 ως επικεφαλής της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και της Ανάπτυξης και του Στρατηγικού Σχεδιασμού στην τράπεζα Santander Río.
Atento (Ισπανία) Carmina Guitard Η Carmina Guitard είναι HR Director της Atento Ισπανίας καθώς επίσης και Regional HR Director της Atento EMEA.
ROFF (Πορτογαλία) Fernando Saraiva Ο Fernando Saraiva πρόσφατα τοποθετήθηκε General Manager της ROFF στη θυγατρική της που μόλις δημιούργησε στη Βραζιλία, κάτι που αποτελεί απόδειξη της πολιτικής εσωτερικής εξέλιξης και ανάπτυξης που υποστηρίζεται από την εταιρεία.
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Workshop Α Νάνσυ Παπαλεξανδρή Η Νάνσυ Παπαλεξανδρή είναι Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Επιστημονική Υπεύθυνη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.
Το Χαμόγελο του Παιδιού - Workshop Α Τζένη Βαρβαγιάννη Μετά από 20 χρόνια στη Διεύθυνση Marketing & Πωλήσεων μεγάλων πολυεθνικών καταναλωτικών brands, αποφάσισε να καταθέσει τη γνώση και την εμπειρία αυτή στην υπηρεσία του κοινωνικού ωφέλους, υποστηρίζοντας το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Γιατροί χωρίς σύνορα - Workshop Α Χαρίκλεια Καλτεζιώτη Η Χαρίκλεια Καλτεζιώτη εργάζεται στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα από το 1998 και έχει δουλέψει σε αποστολές αλλά και στα κεντρικά υποστηρίζοντας τα προγράμματα της οργάνωσης. Από το 2003 ασχολείται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού με κύρια ευθύνη την προσέλκυση και διαχείριση εθελοντών για τα προγράμματα της οργάνωσης στο εξωτερικό.
ActionAid Ελλάς - Workshop Α Γεράσιμος Κουβαράς Ο Γεράσιμος Κουβαράς κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ActionAid Ελλάς από το Σεπτέμβριο του 2007.
ΚΕΘΕΑ - Workshop Α Γεράσιμος Παπαναστασάτος Ο Γεράσιμος Παπαναστασάτος, κοινωνιολόγος – εγκληματολόγος, διδάκτορας Κοινωνιολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στον Τομέα Εγκληματολογίας, είναι Υπεύθυνος του Τομέα Έρευνας του ΚΕΘΕΑ από το 1992.
ALBA - Workshop Β Όλγα Επιτροπάκη Η Όλγα Επιτροπάκη είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια και κάτοχος της επώνυμης ακαδημαϊκής έδρας «Σταύρος Κωστόπουλος» στη Διοίκηση και Ανάπτυξη και Ανθρώπινου Δυναμικού στο ALBA Graduate Business School και Ακαδημαϊκή Διευθύντρια του MSc in Strategic Human Resource Management.
Praktiker Hellas - Workshop B Νίκος Γεμενιτζόγλου Ο Νίκος Γεμενιτζόγλου ξεκίνησε στην Praktiker Hellas το 2008 ως Compensation & Benefits and Labour Relations Manager, ενώ από το 2011 έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Human Resources Manager της εταιρείας.
Leroy Merlin - Workshop Β Αντωνία Μαύρου Κατέχει τη θέση του ΗR Director στη Leroy Merlin για την Ελλάδα & την Κύπρο από τον Οκτώβριο του 2005.
Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. - Workshop Β Θωμάς Χρήστου Ο Θωμάς Χρήστου είναι Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Στη θέση αυτή βρίσκεται τα τελευταία 5,5 χρόνια, ενώ ανάλογη θέση κατείχε για άλλα 7 χρόνια σε εταιρεία σούπερ μάρκετ που εξαγοράστηκε από την Διαμαντής Μασούτης AE.
ALBA Hub for Enterprise and Development - Workshop Γ Αλέξης Κομσέλης Ο Αλέξης Κομσέλης είναι ιδρυτικό μέλος και διευθυντής του ALBA Hub for Enterprise and Development του ALBA Graduate Business School.
1Source Aero Services SA - Workshop Γ Θεόδωρος Ν. Δρακόπουλος O Θεόδωρος Δρακόπουλος είναι Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της 1Source Aero Services S.A. (Κοινοπραξία μεταξύ της Pratt & Whitney και της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας A.E.)
LAMDA Hellix - Workshop Γ Απόστολος Κάκκος Ο Απόστολος Κάκκος αποτελεί ιδρυτικό μέλος της LAMDA Hellix. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό κατείχε ανώτατες διοικητικές θέσεις σε εισηγμένες εταιρείες δραστηριοποιούμενες στην Πληροφορική, στις Τηλεπικοινωνίες και στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες.
Sprint Integrated Communications - Workshop Γ Μαρίνα Καραστεργίου Η Μαρίνα Καραστεργίου ξεκίνησε την καριέρα της στο Marketing στη ΧΑΡΤΕΛΛΑΣ. Στη συνέχεια πέρασε στο χώρο της επικοινωνίας, όπου εργάζεται για περίπου 25 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με τις εταιρείες Bates Hellas, Lowe Athens και Sprint Integrated Communications, όπου σήμερα είναι Γενική Διευθύντρια.
Edenred - Workshop Γ Γιάννης Κολοβός Το Σεπτέμβριο του 1996, ανέλαβε τη Διεύθυνση Πωλήσεων για την Ελλάδα της Edenred (τότε Accor Services) και ένα χρόνο αργότερα τη Γενική Διεύθυνση της Εταιρείας. Είναι ενεργό μέλος της ΕΕΔΕ, της ΕΑΣΕ, του ΣΔΑΔΕ και του ΣΕΒ.
SAS Institute - Workshop Γ Νικόλαος Πέππας Από τον Ιούλιο του 2006 κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της SAS Institute στην Ελλάδα και Κύπρο. Έχει χειριστεί λογαριασμούς μεγάλων πελατών τόσο του ιδιωτικού (τηλεπικοινωνίες, τράπεζες, βιομηχανίες) όσο και του δημοσίου τομέα (υπουργεία, στρατός).
Αθηναϊκή Ζυθοποιία Ευάγγελος Αγγελόπουλος Κατέχει τη θέση του Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού για τις λειτουργίες της Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Supply Chain) στα τέσσερα εργοστάσια της εταιρείας στην Ελλάδα.
Great Place to Work® Institute Hellas Δημήτρης Γκανούδης O Δημήτρης Γκανούδης είναι Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® Institute Hellas και συντονίζει την λειτουργία του από το 2004, επιβλέποντας παράλληλα τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες. (Αξιολόγηση Best Workplaces, εκπαίδευση σε ειδικά θέματα, workshops, 360o coaching).
AIT Αλέξανδρος Καμπούρογλου Ο Αλέξανδρος Καμπούρογλου είναι Διευθυντής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΑΙΤ. Έχει συνεργαστεί ως δημοσιογράφος με διεθνείς δημοσιογραφικούς οργανισμούς όπως το NBC, το PBS και το National Geographic και στην Ελλάδα το MEGA, τον ΑΝΤ1 και την ΕΡΤ μεταξύ άλλων.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
JTI
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ONLINE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ
  • ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
AIT
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team