Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012 Ινστιτούτο Τεχνολογίας ΑΙΤ

Learning from the Best Practices

HR Pro Online | 25 Ιουλίου 2012 | 12:41 Γράφει το HR Pro  Online Team Topics: HR Events,News

Great Place to Work® Institute Hellas

Τη Δευτέρα 09 Ιουλίου 2012, το Great Place to Work® Institute Hellas, πραγματοποίησε, σε συνεργασία με τη Boussias Communications, το 4ο Συνέδριό του με θέμα «Αντιμέτωποι με την κρίση; Δεν είμαστε μόνοι!», στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας ΑΙΤ.

Τη Δευτέρα 09 Ιουλίου 2012, το Great Place to Work® Institute Hellas, πραγματοποίησε, σε συνεργασία με τη Boussias Communications, το 4ο Συνέδριό του με θέμα «Αντιμέτωποι με την κρίση; Δεν είμαστε μόνοι!», στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας ΑΙΤ.

Στο Συνέδριο, δόθηκε η ευκαιρία σε σημαντικά στελέχη από εταιρείες που έχουν βραβευθεί ως Best Workplaces σε διάφορες χώρες του κόσμου, εξαιρετικούς επαγγελματίες του HR, να μοιραστούν με το κοινό τις σκέψεις και την εμπειρία τους σχετικά με το πώς κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αγοράς, τις οποίες έχει δημιουργήσει η οικονομική ύφεση τα τελευταία χρόνια και να δώσουν πολύτιμες συμβουλές και αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

Στην πρώτη ενότητα του Συνεδρίου, παρουσιάστηκαν διεξοδικά από τους βασικούς ομιλητές, Tiago Costa της ROFF της Πορτογαλίας, Carmina Guitard Marin της Atento της Ισπανίας και Luis Aragon από τη Santander Rio της Αργεντινής, μεταξύ άλλων, οι λόγοι για τους οποίους είναι σημαντικό μία εταιρεία να έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, ποιό είναι το διαφοροποιό εκείνο στοιχείο που κάνει μία εταιρεία να ξεχωρίζει καθώς επίσης και γιατί είναι σημαντικό μία εταιρεία να στηρίζει το ανθρώπινο δυναμικό της.

Στη δεύτερη ενότητα του Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκαν τρία ενδιαφέροντα σε θεματολογία workshops, κατά τα οποία εκπρόσωποι επιλεγμένων από τον εκάστοτε τομέα εταιρειών, αντάλλαξαν απόψεις μεταξύ τους και μοιράστηκαν με τη βοήθεια των ερωτήσεων του ακροατηρίου τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους. Το Συνέδριο έκλεισε με την παρουσίαση Best Practices βραβευμένων εταιρειών με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Σχετικά άρθρα

  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
JTI
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ONLINE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ
  • ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
AIT
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team