Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012 Ινστιτούτο Τεχνολογίας ΑΙΤ

Great Place to Work® Institute Hellas

Το Great Place to Work® Institute είναι μία εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και ερευνών με έδρα τις Η.Π.Α. και με συνεργαζόμενα μέλη σε όλο τον κόσμο.

Το Great Place to Work® Institute ιδρύθηκε το 1991 από το συγγραφέα των μπεστ σέλλερ Robert Levering και την οργανωσιακή σύμβουλο Amy Lyman, σε συνεργασία με μια ομάδα εξειδικευμένων επιχειρηματικών και διοικητικών συμβούλων. Η επέκταση στην Ευρώπη ξεκίνησε με αναλήψεις έργων στην Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Δανία και την Ελβετία, ενώ το 2001 δημιουργήθηκε το Great Place to Work® Institute Europe και παράλληλα την ίδια χρονιά ξεκίνησε και το Great Place to Work® Institute Hellas τη λειτουργία του στην Ελλάδα.

Στο Great Place to Work® Institute ακούμε και μελετάμε τις απόψεις των εργαζομένων και αξιολογούμε εταιρείες και εργοδότες από το 1980, με σκοπό να κατανοήσουμε τι συνιστά ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Γνωρίζουμε ότι η εμπιστοσύνη ανάμεσα σε διευθυντές και υπαλλήλους αποτελεί το θεμέλιο για κάθε εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Η συνεχής μας έρευνα, τα εργαλεία μέτρησης και αξιολόγησης που διαθέτουμε και οι εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες, μας έχουν φέρει σε ηγετική θέση όσον αφορά στην υποστήριξη των επιχειρήσεων για το χτίσιμο σχέσεων όπου κυριαρχεί η εμπιστοσύνη.

Το Μοντέλο© του Great Place to Work® , το οποίο επικεντρώνεται στους εργαζόμενους, αναγνωρίζεται για πάνω από 20 χρόνια ως μια σαφής και κατανοητή αναπαράσταση της σημαντικότητας της εμπιστοσύνης στη δημιουργία εξαιρετικών σχέσεων στον εργασιακό χώρο.

Κάθε επιχείρηση μπορεί να γίνει ένα Great Place to Work®!

Η προσέγγισή μας, που βασίζεται σε έρευνες άνω των 25 ετών, εστιάζεται στο γεγονός ότι η εμπιστοσύνη ανάμεσα στους διευθυντές και τους εργαζόμενους είναι το κύριο χαρακτηριστικό των εταιρειών με εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Πίσω από τον ορισμό που δίνουμε για το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον – "εκεί όπου οι εργαζόμενοι εμπιστεύονται τους διοικούντες, είναι υπερήφανοι για τη δουλειά τους και απολαμβάνουν τη συνεργασία με τους συναδέλφους τους" - βρίσκεται η άποψη ότι ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον καθορίζεται από την ποιότητα των τριών, αλληλένδετων σχέσεων:

 • Τη σχέση μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης.
 • Τη σχέση που έχουν οι εργαζόμενοι με τη δουλειά τους /την επιχείρηση.
 • Τη σχέση ανάμεσα στους εργαζόμενους και τους συναδέλφους τους.
 • ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
JTI
 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ONLINE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ
 • ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
AIT
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team