Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012 Ινστιτούτο Τεχνολογίας ΑΙΤ

Οι προηγούμενες διοργανώσεις

Great Place to Work® Institute | Giftwork Essentials Workshop (2011)

Το τρίτο συνέδριο του Great Place to Work® Institute Hellas με τίτλο GIFTWORK® Essentials, διεξήχθει με τη μορφή ενός μοναδικού Workshop που απευθυνότηταν αποκλειστικά σε περιορισμένο αριθμό συνέδρων (150 maximum) για να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του διαδραστικού του χαρακτήρα.

Ο Robert Levering συν-ιδρυτής του Great Place to Work® παρουσίασε το Giftwork®:
"Όταν οι διευθυντές καλωσορίζουν με θέρμη έναν νεοφερμένο, ή επαινούν κάποιον σε ένα meeting γιατί έδωσε μια καινούργια ιδέα, ή βγαίνουν από το δρόμο τους για να δουν πως είναι η σύζυγος ενός εργαζόμενου που μόλις πέρασε μια αρρώστια, τότε κάνουν κάτι περισσότερο από αυτό που αναμενόταν. Αυτού του είδους οι πράξεις κάνουν τους υπαλλήλους να αισθάνονται ότι καταξιώνονται ως άνθρωποι και δεν αποτελούν απλά εμπορική αξία ή στοιχεία του ισολογισμού της επιχείρησης. Με τη σειρά τους θα ανταποδώσουν προσφέροντας μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού τους στην εργασία. Με τον καιρό αυτός ο κύκλος δυναμώνει από μόνος του και δημιουργεί μια κουλτούρα εμπιστοσύνης όπου διευθυντές και υπάλληλοι δίνουν συστηματικά πάνω και πέρα από το απλά αναμενόμενο."


Great Place to Work® Conference '10

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το συνέδριο «Learning from the Best-Fostering an inspiring culture», το οποίο διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το Great Place to Work® Institute Hellas σε συνεργασία με την Boussias Communications. Εκπρόσωποι κορυφαίων εταιρειών που βραβεύτηκαν για το εργασιακό τους περιβάλλον ως Best Workplace, μοιράστηκαν τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Παρουσιάσεις ομιλητών του Great Place to Work® Conference '10


Great Place to Work® Conference '09

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Συνέδριο «Learning from the Best - Best Workplaces Practices», το οποίο διοργάνωσε για πρώτη φορά φέτος, το «Great Place to Work® Institute Hellas» σε συνεργασία με τη Boussias Communications, στο χώρο του ΟΤΕAcademy.

Το «Learning from the Best - Best Workplaces Practices», το οποίο επικεντρώθηκε στις βέλτιστες πρακτικές για ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον, έτυχε θερμής υποδοχής και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών επαγγελματιών του χώρου της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, πραγματοποιώντας έτσι δυναμική είσοδο στα δρώμενα της αγοράς.

Παρουσιάσεις ομιλητών του Great Place to Work® Conference '09

  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
JTI
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ONLINE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ
  • ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
AIT
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team